e-Commerce

Geschreven door Edwin Witlox
e-commerce

Het koopgedracht van de consument verplaatst zich naar het internet. Dat betekend voor bedrijven dat deze niet alleen hun producten en diensten aan moeten bieden in hun eigen winkel of bedrijf maar dat ze ook zeker aan een e-Commerce oplossing moeten denken. Een webwinkel is 24/7 beschikbaar voor de consument en dat maakt het interessant voor ondernemers om hun business uit te breiden naar het web.

Rapport Internet Market Monitor
Op dit moment is de online retail verantwoordelijk voor 26,8% van de totale retailomzet in Nederland. In 2015 zal dit rond de 40,2% zijn. Dit volgens de voorspellingen van GfK in het nieuwste Internet Market Monitor rapport.

Deze cijfers zijn bepaald op basis van de markten: Doe Het Zelf, IT, Groot en Klein Huishoudelijke apparaten, Kantoor benodigdheden, Foto, Telefonie, Consumenten Elektronica, Fietsen, Boeken,  Media & Entertainment, Toerisme, Horloges, Optiek en mode.
Het gehele rapport van GfK komt is beschikbaar op de website van GfK Benelux

Wat kunnen wij u bieden
Voor bedrijven die op zoek zijn naar een e-commerce oplossing kunnen wij een website ontwikkelen waarin volledige webshop is geïntergreerd. Omdat ieder bedrijf verschillend is zullen wij samen met u kijken naar de beste oplossing voor u. Voor meer informatie en/of een prijsofferte kunt u contact opnemen met onze sales-afdeling. Hiervoor kunt u het onderstaande formulier gebruiken.