e-commerce

e-Commerce

Het koopgedrach van de consument verplaatst zich naar het internet. Dat betekend voor bedrijven dat deze niet alleen hun producten en diensten aan moeten bieden in hun eigen winkel of bedrijf maar dat ze ook zeker aan een e-Commerce oplossing moeten denken. Een webwinkel is 24/7 beschikbaar voor de consument en dat maakt het interessant voor ondernemers om hun business uit te breiden naar het web.

Internet Market Monitoren

Op dit moment is de online retail verantwoordelijk voor alsmaar groeiend percentage van de totale retailomzet. Volgens diverse bronnen (zoals bv. de internet markt monitor) gaan er jaarlijks vele miljarde euro's over de digitale toonbanken. We zijn zelfs een punt gepasseerd waarbij in bepaalde sectoren meer online wordt verkocht dan in fysieke winkels. 

If you can't beat them, join them

Dat betekend dat het in deze tijd vrijwel onmogelijk wordt om als retailer niet mee te spelen op het speelveld van de e-commerce.

Wat kunnen wij u bieden

Voor bedrijven die op zoek zijn naar een e-commerce oplossing kunnen wij een aantal mogelijkheden. We kunnen een maatwerk website ontwikkelen waarin volledige webshop is geïntergreerd. We hebben echter ook een concept ontwikkeld dat aan alle eisen voldoet waaraan een moderne webshop moet voldoen. Dit noemen wij het Scorpion E-Commerce Concept. Dit concept omvat een relatief vastgestelde vormgeving die gebaseerd op vele jaren onderzoek. We zorgen natuurlijk dat middels kleuren en afbeeldingen de website aan de huisstijl van de klant wordt aangepast. De basis van dit concept is Joomla! als Content Mamangement Systeem en Virtuemart zorgt voor alle e-commerce zaken. Een combinatie die zich al ruimschoots heeft bewezen in de markt. Zaken als producten, betaalmethodes, verlanglijstjes, cookies, meertaligheid, uitbreidbaarheid, productvergelijking, one page checkout en mobiele vormgeving zijn allemaal standaard opgenomen in dit concept. Neemt u gerust eens een kijkje op onze demoshop

Een groot voordeel van het Scorpion E-Commerce Concept is dat het alsmaar wordt doorontwikkeld en en relatief snel inzetbaar is. In principe kan binnen een paar dagen uw webshop al online zijn 

Omdat ieder bedrijf verschillend is zullen wij samen met u kijken naar de beste oplossing voor u. Voor meer informatie en/of een prijsofferte kunt u contact opnemen met onze sales-afdeling. Hiervoor kunt u het formulier gebruiken op deze pagina.