Een eigen website

Geschreven door Edwin Witlox

Een eigen website is zowel interessant voor de particulier als voor het bedrijfsleven. Veel mensen hebben een hobby of zelfs passie die ze graag willen delen met anderen. Een website is een prima middel om dit voor elkaar te krijgen. Een bedrijf zonder eigen domein wordt in de huidige samenleving in sommige gevallen niet serieus genomen. Dit terwijl het redelijk eenvoudig is om professioneel voor de dag te komen.

Veel mensen denken dat het ingewikkeld of duur is om een eigen website te maken. Dat hoeft echter helemaal niet het geval te zijn. Wij van Scorpion Computers & Software bieden u de mogelijkheid om een domein te registreren en te hosten. We kunnen voor u gratis een Content Management Systeem installeren waarmee u een website kan creëen zonder ook maar enige kennis van programmeren en/of webdesign. Onze voorkeur gaat daarbij uit van het CMS Joomla. U mag natuurlijk ook aan de slag gaan met andere tools en aan het programmeren slaan, maar dat blijkt juist in de praktijk de drempel waar veel mensen tegenaan lopen.

Wanneer je een eigen domein registeerd en host, dan krijg je daarbij ook een aantal emailadressen. Een groot voordeel daarvan is dat deze niet veranderen als je van internetprovider wisselt of dat mensen direct herkennen van wie het emailadres is. Vaak gaan mensen ook vanzelf de website bezoeken wanneer ze zien dat er een eigen domeinnaam in verwerkt is.

Neem maar eens een kijkje in het aanbod van onze hostingpakketten en je zal zien dat de kosten best wel meevallen.