In dit overzicht vind u het laatste nieuws dat betrekking heeft op ons bedrijf en onze klanten. Het is een combinatie van zowel technisch als ander nieuws.

Op deze pagina vindt u een overzicht van de meest recente ontwikkelingen binnen ons bedrijf of nieuws dat is gerelateerd aan de markt waarin wij opereren. Om op de hoogte te blijven van al deze ontwikkelingen bieden wij niet alleen dit overzicht aan op onze website, maar deze is tevens in een RSS-feed beschikbaar (klik hiervoor op het RSS-logo onderaan deze website). Ook wanneer u zich aanmeldt voor onze website zult u van het belangrijkste nieuws op de hoogte worden gehouden.

De afkorting FAQ staat voor Frequently Asked Questions wat zoveel betekend als:"Vragen die regelmatig worden gesteld". Deze sectie is gemaakt om ervoor te zorgen dat klanten het antwoord op hun vraag al kunnen achterhalen zonder gebruik te maken van de telefonische helpdesk. Vragen die vaak voorkomen bij onze helpdesk proberen wij in deze pagina's op te nemen. Mocht u een vraag hebben die niet voorkomt in deze database, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Om u een goed beeld te geven van datgeen dat wij onze klanten kunnen bieden hebben we in deze categorie een selectie geplaatst van websites en grafische vormgeving die wij in het verleden voor onze klanten, vrienden, kennissen en familie hebben ontwikkeld.

Vormgeving is natuurlijk altijd maatwerk dat we in samenspraak met onze klanten maken. Vaak hebben klanten al een huisstijl of corporate identity dat als basis dient voor een website. Hiermee blijft de herkenbaarheid van bedrijven gewaarborgt.

Om u een beeld te geven waar we momenteel aan werken hebben we in deze categorie onze lopende projecten geplaatst.

Wij ontwikkelen steeds vaker websites met Joomla als CMS (=Content Management System). Joomla is uiterst gebruiksvriendelijk. Om te beginnen met Joomla is het noodzakelijk om inzicht te krijgen in enkele basisbegrippen die dit CMS hanteerd. Daarom hebben we hier een aantal artikelen gepubliceerd die als leidraad of handleiding kunnen dienen.

Het internet gebruik vanaf mobiele apparaten neemt gestaag toe. We zijn inmiddels op een punt waarbij websites vaker worden bezocht vanaf een mobiel apparaat als vanaf een desktop computer. Wij ontwikkelen apps voor allerlei doeleinden. Ter ondersteuning van een hobby of sportvereniging, voor de marketing van uw bedrijf of voor een bepaalde functionaliteit die uw medewerkers of klanten nodig hebben. Het kan allemaal. In deze categorie vind u een aantal voorbeelden van apps die we reeds ontwikkeld hebben.