Joomla!

Geschreven door Edwin Witlox

Joomla! is op dit moment het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) ter wereld. Joomla! wint geregeld prijzen in de categorie beste CMS en steeds meer gevestigde bedrijven als Vodafone, Danone, Kwik-fit, TNT en ABN-Amro kiezen voor het Open Source CMS Joomla.

Scorpion Computers & Software ontwerpt en produceert zeer diverse websites met Joomla!. Van corporate websites tot aan complexe communities. Onze kracht ligt in onze ruime ervaring met open-source, onze drive om altijd mooie website te maken en u te voorzien van eerlijk advies.

Als webdesign bureau zijn wij niet gebonden aan één systeem. Toch hebben vooral in de afgelopen jaren onze expertise en kennis rondom Joomla opgebouwd. Onze redenen hiervoor zijn:

  1. Joomla! is een van de populairste Content Management Systemen ter wereld. 
  2. Joomla! heeft de grootste community van ontwikkelaars. Dit zorgt voor u als opdrachtgever voor een ruime keuze in specialisten en biedt u dus onafhankelijkheid.
  3. Voor Joomla! is de grootste database aan 3rd party plugins beschikbaar. Deze zorgen voor extra functionaliteiten als een forum, fotoalbum of commentaar systeem. Omdat er zoveel plugins beschikbaar zijn, is bijna alle denkbare functionaliteit beschikbaar als plugin.

Toekomst

Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuwe versie van Joomla. Een aantal belangrijke verbeteringen die worden doorgevoerd om het CMS een nog betere positie te geven in de markt. Het is belangrijk om te blijven ontwikkelen en mee te bewegen met wat de markt op dit moment, en in de toekomst, vereist. Als u wilt zien wat de ontwikkelingen zijn dan kunt u kijken naar de roadmap van Joomla!.