Downloads

More Style module

Het update mechanisme van Joomla! is erg krachtig. Ontwikkelaars maken een nieuwe versie van hun extensies en de gebruiker krijgt hiervan automatisch een melding in het administrator gedeelte van hun website. Wanneer ze een update uitvoeren worden alle, of ieder geval meerdere, bestanden overschreven. Dit gebeurd ook bij templates, dus aanpassingen die zijn aangebracht aan de styling van een template kunnen verloren gaan bij zo'n update. Veel makers van houden hier geen rekening mee. Toch willen we met regelmaat aanpassingen en/of toevoegingen doen aan de styling van onze websites. De oplossing is een module waarin je aanvullende CSS kan opnemen.

Er is bewust gekozen om een module te maken i.p.v. een plugin omdat we hierdoor tevens de mogelijkheid hebben om de code op te nemen op een bepaalde positie in de HTML en tevens de mogelijkheid scheppen om de styling te beperken tot daar waar nodig wordt geacht.

U kunt de module downloaden door op de onderstaande links te klikken.

  compat 30
Laatste versie: v1.0.0

 

Lees meer: More Style module

MoreJS module

Het komt zo vaak voor dat ontwikkelaars graag even een stukje JavaScript zouden toevoegen aan een Joomla! website. Hiervoor kan gebruikt worden gemaakt van een maatwerk HTML module, maar bij dit soort modules wordt de inhoud vaak beïnvloed door editors en beveiligingscomponenten. We hebben dus een module ontwikkeld die alle juiste paden volgt die binnen het Joomla! framework worden gesteld. Toch creëren we door het gebruik van deze module een mogelijkheid om een stukje JavaScript toe te voegen aan de website.

Er is bewust gekozen om een module te maken i.p.v. een plugin omdat we hierdoor tevens de mogelijkheid hebben om de code op te nemen op een bepaalde positie in de html en tevens de mogelijkheid scheppen om het script te beperken tot daar waar nodig wordt geacht.

U kunt de module downloaden door op de onderstaande links te klikken.

   compat 30
Laatste versie: v1.3.0

 

Lees meer: MoreJS module

Buienradar module

Het was augustus 2009. Het verbaasde mij enorm dat deze module nog niet bestond. Toen een klant van ons vroeg om de buienradar op zijn website dacht ik even een module downloaden en klaar is Kees. Iedereen had het over die buienradar. Deze website was, en is nog steeds, zo inmens populair. We hebben gezocht, maar hij bleek nog niet te bestaan. Dan zit er maar één oplossing op en dat is er zelf een te maken. We hebben inmiddels ook gemerkt dat deze module erg populair is geworden. We hebben hem via allerlei fora aangeboden aan de communitie en binnen een korte tijd werd deze module al duizende keren gedownload. Inmiddels staat deze ook in de Joomla! extension database vermeldt zodat iedereen hem kan vinden.

De laatste nieuwe versie is geschikt gemaakt voor Joomla 3 en maakt gebruik van de automatische update service van Joomla!

U kunt de module downloaden door op de onderstaande links te klikken.

compat 15 native compat 25 compat 30
Laatste versie: v1.3.4

 

Lees meer: Buienradar module