Jaren actief
Websites / Apps
Kopjes koffie

Nieuw Project: Salon Annabell

SalonAnnabell_logoDe eigenares van Salon Annabell is naar ons verwezen door een tevreden klant (Circus Pinilotta) en dat is natuurlijk de beste reclame die een bedrijf zich kan wensen. Het bedrijf is een schoonheidssalon, en deze mensen hebben zich al geruime tijd gerealiseerd dat een website nooit een overbodige luze is, zelfs niet voor een bedrijf dat zich voornamelijk richt op de particulieren markt en niets te beiden heeft aan dat een digitale vorm heeft.

In eerste instantie hebben wij voor dit bedrijf een evaluatie gedaan van hun bestaande website. Hierbij zijn we tot de conclusie gekomen dat deze website relatief heel erg bruikbaar was, maar dat deze niet meer aan moderne eisen voldeed. Een heel belangrijk element voor deze evaluatie was vindbaarheid. Search Engine Optimalisation (SEO) is niet onze specialiteit, maar we kunnen we een belangrijke rol spelen in de adviezen over deze materie. Hiervoor diend de bestaande website wel de nodige aanpassingen te ondergaan, en daar gaan we in de komende periode aan werken.

Om de website dynamischer te maken en om ervoor te zorgen dat de medewerkers van Salon Annabell zelf de content kunnen aanpassen gaan we in eerste instantie de bestaande website ombouwen naar Joomla.

Wat vinden onze klanten

Jaren actief
Websites / Apps
Kopjes koffie

Schrijf jezelf in voor onze nieuwsbrief