Jaren actief
Websites / Apps
Kopjes koffie

Nieuwe mobiele website

In deze tijd worden websites ook steeds vaker vanaf een mobiel toestel bezocht. Niet alle mobiele toestellen kunnen een website weergeven zoals deze bedoeld is (zoals op uw PC). Het is dus zaak om een mobiele variant van een website op te leveren. Momenteel werken wij aan een plugin voor het Joomla CMS waarmee een mobiele website kan worden getoont. Tot die tijd hebben we gewwon een mobiele variant gemaakt.

Voor iedere website afzonderlijk moet worden bepaald welke informatie ze willen weergeven wanneer mensen via een mobiel toestel naar de website surfen. In het geval van Scorpion Computers & Software hebben wij ervoor gekozen om voorlopig alleen nog onze adresgegevens te tonen. Hiervoor hebben wij gekozen omdat wij van mening zijn dat de overige informatie voor de mobiele bezoeker van minder belang is. Indien gewenst door onze bezoekers zal meer informatie op de mobiele variant van de website worden geplaatst.

De mobiele website is te bereiken via http://m.ScorpionComputers.nl of http://mobile.ScorpionComputers.nl. De subdomeinen m. en mobile. zijn marktconforme voorvoegsels die door mobiele gebruikers steeds vaker als common use worden aanvraard.

Wat vinden onze klanten

Jaren actief
Websites / Apps
Kopjes koffie

Schrijf jezelf in voor onze nieuwsbrief