Nieuwe dienst: Bezoekregistratie digitaal

Nieuwe dienst: Bezoekregistratie digitaal

In deze tijden van Corona moeten ondernemers elkaar een beetje helpen. Zo wordt er bijvoorbeeld van ondernemers in de horeca-sector verwacht dat ze een registratie gaan bijhouden van hun bezoekers.

Je kan je al voorstellen dat er diverse papieren lijsten gaan rondslingeren in een restaurant zodat mogelijk hier en daar wel eens een velletje papier verloren kan raken. Maar zelfs als je de administratie prima op orde hebt, dan is het ook voor de klant minder plezierig om van zijn of haar stoel op te moeten staan om vervolgens met een pen zijn of haar gegevens te noteren. Waarna de pen (en het eventuele gastenboek) ook weer ontsmet moet worden voor een volgende klant er gebruik van kan maken.

Zou het niet veel gemakkelijker zijn wanneer de klanten gewoon hun gegevens digitaal kunnen invullen. Gewoon op hun smartphone (of b.v. een tablet die de ondernemer hiervoor beschikbaar stelt) vanuit hun lekkere terrasstoel. En zou het voor de horeca-ondernemer niet veel gemakkelijk zijn als er een digitaal overzicht kan worden opgeslagen met al die gegevens die de mensen hebben ingevoerd.

Daarom hebben we nu bij Scorpion Computers & Software de Digitale Bezoekersregistratie Dienstverlening. Een service waarbij de registratie van uw bezoek volledig voor verzorgen. Het enige wat u nog hoeft te doen is vriendelijk verzoeken aan uw bezoekers of zij de gegevens willen invullen en eventueel controleren of dit ook daadwerkelijk is gebeurd. De rest doen wij voor u.