RSTnl is klaar voor de start

RSTnl is klaar voor de start

Refinery Service Technology is nu helemaal klaar voor de grote doorbraak in hun marktsegment. De heren van dit bedrijf hebben tientallen jaren ervaring op het gebied van allerlei zaken die te maken hebben met raffinaderijen. Nu ze allemaal eindelijk een leeftijd hebben bereikt waarop de gemiddelde burger het juist iets rustiger aan wil gaan doen zijn zij juist vol in het diepe gesprongen en een nieuwe uitdaging aangegaan. Ze zijn met zijn drieën een bedrijf begonnen.

De taken zijn goed verdeeld en het werk is al in volle vaart aan de gang. Enkele zaken, zoals een website, daar waren ze nog niet aan toe gekomen. Wij kregen de opdracht gegund om deze website voor hun te maken. Een proces dat niet altijd even glad verliep aangezien we hier te maken hebben met mensen die liever op een boorplatform staan dan tijd achter een computer doorbrengen. Het is ons toch gelukt dit project tot een succesvol einde te brengen.

We hebben de hexagons van hun logo op diverse plaatsen terug laten komen in het verdere design van deze website. Dit geeft een idee dat alles bij elkaar hoort. De heren zijn nu erg tevreden en gaven aan dat het een website is om trots op te zijn. Wie zijn wij om hen daar dan ongelijk in te geven.