Onze hosting is klaar voor de toekomst

Onze hosting is klaar voor de toekomst

Wij beschouwen hosting als een service product naar onze klanten waarvoor wij websites bouwen. Uit onderzoek blijkt echter dat er maar zeer weinig hostingproviders zijn die hun omgeving zo goed onderhouden als dat wij dat doen.


Natuurlijk hebben bedrijven die zich specifiek bezighouden met hosting andere doelen voor ogen. Zij richten vaak hun pijlen op zaken als de laagste prijs in de markt of 24-uurs support. Doordat zij vaak veel meer klanten op een en dezelfde server plaatsen wordt het ook lastiger om zomaar even software op de server naar het hoogste niveau te halen zonder dat er ergens iets omvalt. Onze strategie is gericht op onze doelgroep en dat blijkt te werken. Op zeer regelmatige basis voorzien wij onze servers van de allerlaatste software. Hiermee bereiken we de hoogste graad op het gebied van veiligheid, snelheid en stabiliteit die haalbaar is op onze servers. Eigenlijk verwennen wij onze klanten dus veel meer dan ze zich bewust van zijn.

Binnenkort komt Joomla! met een 4e generatie van hun content management systeem op de markt. Een belangrijke mijlpaal voor de meeste van onze klanten, aangezien wij voornamelijk websites bouwen op het Joomla! platforn. Joomla! 4 stelt behoorlijk hoge eisen aan hosting. Wij zijn er al helemaal klaar voor. Onze server zijn ingericht om aan al deze eisen nu al te voldoen. Laat dus maar komen.