Kampina Airborne

Kampina Airborne

  • URL: https://kampina-airborne.com/nl/
  • Opdrachtgever: De auteur Peter van der Linde
  • Locatie: Oisterwijk
  • Technologie: Joomla!, Bootstrap
  • Operationeel: 28 april 2020

Peter van der LInde is een auteur van boeken die gaan over gebeurtenissen die zich afspeelde tijdens de 2e wereldoorlog. Zijn laatste boek 'Kampina Airborne' krijgt ook een eigen plek op het internet.

Door de jaren heen verzamelde Peter een enorme hoeveelheid aan waargebeurde verhalen die zich voornamelijk manifesteerde rondom het gebied van de Kampina. Hij sprak met talloze mensen die daadwerkelijk aanwezig zijn geweest tijdens de operatie Market garden en alles wat zich daar omheen afspeelde. Hij legde allerlei verbindingen tussen die individuele verhalen en schreef ze op. Zo ontstonden de boeken die hij uitbrengt. 

Tegenwoordig is het voor auteurs heel gangbaar om een deel van hun eigen marketing en promotie te verzorgen. Daaruit is de gedachte ontstaan om voor dit boek een website in het leven te roepen. Wij mochten deze website voor Peter maken. 

Omdat het een website is die als voornaamste doel heeft zijn boek te promoten hebben we daarbij bewust gekozen om een zgn. one-pager op te zetten waarop alle belangrijke informatie in één overzicht in beeld wordt gebracht.