Taart en Deco

Taart en Deco

  • Website: https://taartendeco.be/
  • Opdrachtgever: Taart en Deco
  • Lokatie: Vosselaar
  • Technologie: (D)HTML, Joomla!, Virtuemart, Bootstrap
  • Operationeel: 29 maart 2017 t/m 20 maart 2020

Toen in 2014 Taart en Deco bij ons aanklopte voor een upgrade van hun Joomla! website, hebben we al eens een nieuw ontwerp voor deze webshop gemaakt. Destijds was dit plan misschien iets te vooruitstrevend.

Nu is blijkbaar de tijd wel rijp voor heftige vernieuwingen. De e-commerce oplossing die gebruikt wordt (Joomla! i.c.m. Virtuemart) is blijven bestaan. We hebben zelfs gewoon alle bestaande content van hun "oude" website benut. De vormgeving is echter wel helemaal op zijn kop gezet en we hebben aanvullende functionaliteit aan toevoegen zodat het uiteindelijk een webshop is geworden die aan alle eisen van deze tijd voldoet. De opdracht was om een implementatie uit te voeren van een webshop die gebruik maakt van het Scorpion E-Commerce Concept.

Een belangrijk speerpunt van de opdrachgever was dat de webshop ook volledig te gebruiken was vanaf een tablet of smartphone. Dat is natuurlijk iets wat wij vanzelfsprekend vinden bij het opleveren van een project in deze tijd. Het is daarom ook volledig opgenomen in het Scorpion E-Commerce Concept.