Waar vind ik de juiste versie van de Outlook Connector

Wanneer u naar de inlogpagina van uw webmail gaat, dan vindt u onderaan een link naar Integratie met Windows. Via deze link komt u in een pagina die u allerlei informatie verschaft over de mogelijkheden van email intergratie en koppelingen in de diverse systemen. U vindt hier ook altijd een link naar de juiste versie van de Outlook connector voor het Kerio Mailsysteem dat wij gebruiken.

Wanneer u beheerder bent van een emaildomein, dan kunt u beter eerst inloggen in de webmail en vervolgens kiezen voor instellingen - Intergratie met windows. Een soortgelijke pagina als hierboven wordt getoond, echter wordt hier ook extra informatie voor beheerders weergegeven.

P.S. De naamgeving Intergratie met Windows is misschien niet helemaal juist gekozen omdat de desbetreffende informatie ook voor andere systemen op deze lokatie wordt weergegeven.